16 Temmuz 2009 Perşembe

Köri Ve Biberiyeli Tavuk

Tavuğun en lezzetli hali diyebilirim.Tavuğu farklı lezzetlerde
denemek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.Hem hafif, hem
pratik, hem lezzetli.Makarna ile birleşince nefis yine gitti benim
rejim bende bu iştah olunca.Hepimize afiyet olsun ama kilo olmaz
inş......



Malzemeler :4 adet dilimlenmiş tavuk gögsü
veya tavuk sarması
1 tatlı kaşığı köri
1 tatlı kaşığı biberiye
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik
yeteri kadar tuz
yarım çay bardağı zeytinyağı
acı sevenler 1 çay kaşığı pulbiber ekleyebilir.

Yapılışı : Tavuk karıştırma kabına alınıp bütün baharatlar
üzerine eklenip iyice harmanlanır ,buzdolabında en an
yarım saat bekletilip kısık ateşte teflon tavada önlü arkalı
iyice pişirilir.Tereyağlı makarna ile servis edilir.
not:Ben makarnayı soğanlı pişiriyorum iki lezzet bir arada
Muhteşem.....

Afiyet olsun.........

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts with Thumbnails
 
BLOG designed by