1 Kasım 2009 Pazar

Fırında Dana Biftek

Malzemeler: Yarım kğ dana biftek
350 grlık GARNİTÜR
tuz, kekik, karabiber
1 adet patates
kızarmak için Zeytinyağı
ALEMİNYUM folyo, yağlı kağıt

Yapılışı: Zeytinyağı Tavaya konur önce dilimlenip tuzlanmış
patatesler ardından tuzlanmış biftek hafif kızartılıp tabağa
alınır.Folyo fırın tepsisine açılır üzerine yağlı kağıt serilir.
Önce GARNİTÜR yayılır üzerine patatesler dizilir En üste etler
dizilip karabiber ve kekik serpilir tabakta kalan etsuyuna çok
az tuz konup etlerin üzerine dökülür yağlı kağıt kapatılır oğlu
olarak folyo sıkıca kapatılıp 190 'C ısıtılmış fırında yaklaşık
30 dk.pişirilir.Sıcak olarak pilav ile servis edilir.

Afiyet olsun ........

3 yorum:

  1. gülcüm ellerine saglık nefis olmuş
    afiyet bal şeker olsun şekerim

    YanıtlaSil
  2. oo çok hoş güzel ve değişik bir lezzet görüntü harika tadıda çok güzeldir eminim ellerin dert görmesin

    YanıtlaSil
  3. günaydın canım etler asla yok denmeyecek bir yemektir hele böyle olursa ellerine sağlık sevgiyle kal

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts with Thumbnails
 
BLOG designed by