26 Kasım 2009 Perşembe

Şumralı Simit

Uzun zamandır yapmadığım hataya ait eski bir tarif bayram arifesinde yapıp hazır dursun dedim malum bayram gerçekten leziz bir tarif herkese öneririm bunları yapıp yiyememek öyle kötü ki maalesef bende rejimden dolayı yememeye çalışıyorum kızım ben şişko anne istemiyorum dior halbuki 7 kilo fazlam var çok diil aslında bunların hepsi doğumlardan kalan ben yinede çaktırmadan iki tane Götürdüm valla 1 taneden bişi olmaz diyorum ama Allah sonumu hayra çıkarsın böyle giderse kilo gitmeyecek bakalım ne olcak benim halim: ((yapıp yiyince bana hak vereceksiniz kıyır kıyır nefis bir simit mutlaka deneyin.İşte tarif ....

Malzemeler: 250 gr teremyağ oda sıcaklığında
2 çay bardağı zeytinyağı
1 çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı su
1 kaşığı dolusu şumra (ANASON tadında bir baharat) yemek
Alabildiğine un
1 yumurta AKI, çörekotu veya susam

Yapılışı: Teremyağ, su, şeker, zeytinyağı şumra macun gibi olana dek karıştırılır alabildiğine un eklenip kulak memesi yumuşaklığında hamur yapılır hamurdan ceviz büyülüğünde koparılıp simit şekli verilir önce yumurta Akina sonra çörekotuna batırılıp yağlanmış tepsiye dizilir 170 'C ısıtılmış fırında üzeri hafif pembeleşene kadar yaklaşık 30 dk pişirilir.
Afiyet olsun ...........

Mutlu Ve Huzurlu Bayramlar....



         Her Zaman Herkese Daha Mutlu Daha Sağlıklı Barış Dolu Sevinç
         Dolu Daha Nice Nice Hayırlı  Bayramlar......

19 Kasım 2009 Perşembe

PASTA SÜSLEME TEKNİKLERİ ETKİNLİĞİ VE BEYAZ KELEBEĞİM

Yalnız ne kadar zormuş şeker hamuru ile makarna yapmak istediğim Sonunda nihayet bitirdim kelebek pastamı Bu benim ilk şeker hamuru denemem benim gibi bir acemi için hiç kolay olmadı gibi olmadıysada
idare eder işte Aradığım hiç birşeyi bulamadım hazır şeker hamuru, istediğim tarzda Kalıplar, istediğim renklerde Gıda Boyası zar zor bulduğum EMEL BAŞDOĞAN'IN KİTABI Gaziantepte gezmediğim yer kalmadı arkadaşımı yarı yoldada bırakamazdım mecbur bulduklarımla yetindim of eğitim için şeker hamuru beni baya bir uğraştırdı almadığım hiç bian altından kalkamayacağımı Sandim ama bitti sabahı bekleyemedim tarifi yayınlamak için yorulduğuma değdi ama tadınada sabah bakıcaz artık minişlerle işte tarif ...
Bu tarifi PASTA SUSLEME TEKNİKLERİ ETKİNLİĞİ ev sahibi
düsbahcesi.blogspot.com Arkadaşıma gönderiyor bol katılımlı bir etkinlik OLMASINI diliyorum.


Pandispanyası: 4 yumurta
3 kahve fincanı şeker
3 yemek kaşığı kaynar su
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 kahve fincanı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 kahve fincanı un

Kahveli çikolata köpük için:
1 kahve fincanı su
Yarım su bardağı şeker
2yumurta 1 yumurta Sarısı
200 gr bitter çikolata
300 gr krema (1,5 kutu ediyor)
1 kaşığı anında eriyen hazır kahve tatlı

Şeker hamuru: 35 gr su
7,5 gr toz yada yaprak jelatin
4o gr glikoz
500 gr ince pudra şekeri

su kaynatılır jelatin içine atılıp eritilir glikozda katılıp eritildikten sonra ateşten alınır elenerek yavaş yavaş pudra şekeri ilave edilip önce mikserin YOĞURMA aleti ile yoğrulur daha sonra elle iyice yoğrulup bir kısmına istediğiniz renkte Gıda Boyası eklenip çalışma yapılır.

Pandispanya keki için: Öncelikle yumurta Sarısı ve akları ayrı ayrı derin bir kaseye ayrılır.Beyazı kar haline gelene kadar çırpılır buzdolabına konur.Yumurta Sarısı, şeker ve kaynar su ile 6-dk çırpılır sırasıyla sıvıyağ ve yoğurt eklenip çırpılmaya devam edilir toz malzemeler ve yumurta akları eklenip çok az çırpılır yağlanmış unlanmış tepsiye veya kalıba dökülüp 170'c ısıtılmış fırında 30 dk.kadar pişirilir. (ben birgün önceden hazırladım)

  • Kahveli Çikolatalı Köpük için: Krema mikserle köpürene kadar çırpılıp dolaba kaldırılır.
  • Su ve şeker küçük tencerede Şerbet kıvamına gelene kadar kaynatılıp ateşten alınır.
  • Ince doğranmış Çikolata ve kahveyi şerbete eklenip hızlıca karıştırın.
  • Yumurtaları ve sarısını birlikte mikserle çırpın Çikolatalı karışımı ekleyip çok az daha çırpın.
  • Buzdolabında beklemiş olan kremayı ekleyip tahta kaşıkla karıştırın pandispanya katlarını az sütle ıslatıp çikolata köpüğünü sürün İsteğe göre arasına muz, Antep Fıstığı, damla çikolata vs.ekleyin.Buzdolabına kaldırın ve buzdolabında 1 saat bekletin.
  • Buzdolabında beklemiş olan pastanın üzerini istediğiniz renkte şeker hamuru ile çalışıp pastayı süsledikten sonra servis tabağına alın.
  • Herkese kolay gelsin arkadaşlar.Kahveli Köpük Çikolatalı tarifi EMEL BAŞDOĞAN'IN kitabından aldım.



  • Buda keslmiş hali herkese tavsiye ederim gerçekten yorulduğuma değdi.Nefisti ....

Bir Mim Topuda Bana...........

Ve sonunda mimlendim kendime çok yakın bulduğum blog arkadaşlarımdan BİTANESİ elimden geldikçe ziyaretimi esirgemediğim zevkle takip ettiğim arkadaşım miniğimlemufakta bana birkaç Mim sorusu göndermiş kendisine teşekkür ediyor ve hemen cevaplıyorum.

1-BLOGUNA NEDEN BU İSMİ verdin?
Damak zevkime çok güveniyorum.Bugüne kadar hiç kötü bir yemek Yapmadım tariflerle oynamayıda çok seviyorum farklı lezzetler çıkarmayıda ve sonunda lezizce yani bence bu isim uygun olur die düşündüm.
İyide olmuş yani .....

2-BLOGU yazarken ATTIĞIN STAR Tİ RİBİ?
Bilmem konuya hiç o Yönden bakmadım ama paylaşmayı seviyorum.

3-EN SON ALDIĞIN GARİP ŞEY?
Anormal derecede takı takıntım var bunu bilen bir arkadaşımın aldığı halka küpeler beni çok mutlu etmişti.

4-ŞEKER GİBİ Olduğun ANLAR?
Bunun cevabı çok işte hangi birini yazayım.Beni çıldırtacak duruma getirip sonrada ama anne diyip su üstüne çıkan kızlarımın naz yaptıkları anlar.Her güzel Yemekten sonra Esimin yine harikasın demesi yüzündeki o mutlu ifade (erkeğin kalbine giden yol gerçekten midesindenmi geçiyor acaba:)) Sabah erkenden kalkıp Kista olsa çocuklar uyanmadan balkona çıkıp temiz havada Türk Kahvesi ve sigaramı rahat rahat içmek ........

5-ARKADAŞIM SORMAYIN dediginiz ŞEY?
Ecrin için aaaa bu niye zayıf kalmış demeleri yeter SORMAYIN elimden gelen herşeyi yaptım ama kilo almadı ne yapayım artık bilmiyorumki?

6-AYNAYA BAKINCA Gördüğüm ŞEY?
Bütün gün miniklerin arkasından koşturup sonrada gece bir türlü uykusunu alamamış birgün önceki bitkinliğini halen atamamış biraz yorgun biraz suskun ama yinede çok mutlu olan ben son hız koşturmaya devam .... of ..... gittiği yere kadar

7-BLOG SAHİBİ nerelerde görülür?
Genelde evde çocukların peşinde ve mutfakta sürekli temizlik toparlama peşinde boş vakit buldukça pc başında fırsat bulursam Alışverişte (kim sevmezki!)

Ay yaz yaz bitmedi ya bende bunu
kalpkurabiyem.blogspot.com
gelibolu17.blogspot.com
aysed.blogspot.com
degisiktatlar.blogspot.com
eviminnesesi.blogspot.comadreslerine gönderiyorum.

17 Kasım 2009 Salı

Portakallı Muffin

Iki gündür hastaneye gidip geliyorum kızımın okul saatine yetişemediğim için beslenmesine pratik şeyler hazırlıyorum Mecburen tabi Bugünde olmadığım için gece kalktım hemen çok ya bir için bu sefer muffinleri portakalli yaptım nefismi nefis oldu hele herşeyi bugünlerde kek yapayım dedim sonra taktım portakal giren yine Oturup kek yaptım muffine sevdiğim pişerken kokusu muhteşemdi sabah uyandığımda halen evde portakal kokusu vardı işte tarif .....

Malzemeler: 2 yumurta
1,5 su bardağı şeker
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı sıvıyağ
2 su bardağı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 adet portakal kabuğu rendesi
Yarım çay bardağı portakal suyu
1 çay bardağı damla çikolata

Yapılışı: Yumurta ve şeker iyice çırpılır. Sırasıyla sıvı malzemeler eklenip çırpılmaya devam edilir.Son olarak kuru malzemelerin hepsi eklenip çok az çırpılır.Muffin kalıplarının içine minik kağıt Kalıplar konulur kalıpların içine 1 kaşığı dolu dolu konur yemek 170'c ısıtılmış fırında yaklaşık 20 dk. pişirilir.Piştikten sonra varsa portakal kabuğu reçeli yada şekerlemesi ile servis edin çok yakışıyor.

Afiyet şeker olsun ......




16 Kasım 2009 Pazartesi

Fırında Kaşarlı Tavuk Sarması

Hafta sonu genelde eşimle hep mutfağa girip yemeği beraber yapıyoruz Eşim benden daha meraklı Allahtan mutfağı çok seviyoruz bu konuda çok şanslıyım mutfağı çok seven bir Eşim var benim büyük yardımcım bide çok dağıtmasa ne iyi olur yine beraber yaptığımız bu yemeği sizlerle paylaşmak istedim hep hafif hem lezzetli tr hemde doyurucu hemde çok pratik (Gerçeği söylemek gerekirse çoğunu o yaptı:)) bana makarna,
Sunum ve mutfağı toparlamak kaldı.İşte çok basit olan Tarifimiz ..

Malzemeler: 4 adet tavuk Sarması
1 doğramış veya dilimlenmiş kaşar Kase
Yarım demet maydanoz
tuz, karabiber
haşlanmış sebze (brokoli, havuç, vs) patates
Yapılışı: eklenir.Düz semine serilip bir ucuna kaşar ve maydanoz eklenip rulo şeklinde Sarılır sarılan yer alta gelecek şekilde borcama dizilir 200'c ısıtılmış fırında yaklaşık 1 saat pişirilip haşlanmış sebze ve makarna ile (yada Püre ile) servis edilir Tavuk sarmalarına Tuz ve karabiber. Not: Biz fırının ızgara bölümünde pişirdik böylelikle tavuklar kurumamış oldu.



Afiyet olsun ......

47.P.D.Ç.E Ve Marmelatlı kek

47.P.D.Ç.E ETKİNLİĞİ bu haftaki ev sahibi ferahinmutfagi.comFerah
arkadaşımıza gönderiyor ve kolaylıklar diliyorum.


Malzemeler 2 yumurta
1 su bardağı şeker
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1,5 su bardağı un
1 limon kabuğu rendesi

Süslemek için:
Vişne marmeladı

Yapılışı: yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpın.Zeytinyağı ve yoğurdu ekleyip çırpmaya devam edin.Elenmiş un, vanilya ve limon kabuğu rendesini ekleyip şöyle bir çırpın.Minik kek kalıplarına birer yemek kaşığı dolusu koyun 170'c ısıtılmış fırında yaklaşık 30 dakika pişirin, ılıdıktan sonra üzerine vişne marmeladı sürerek servis yapın. (Ben vişne marmeladı olmadığı için Vişne reçelinin suyunu sürdüm)
Afiyet olsun ....

15 Kasım 2009 Pazar

48. P.D.Ç.E Ve Çikolatalı Muffin

48.PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ ev sahibi
sevincaltuntas.blogcu.comSevinç arkadaşımıza gönderiyor
Bol katılımlı bir etkinlik OLMASINI diliyorum.

Malzemeler: 2 yumurta
1,5 su bardağı toz şeker
1,5 su bardağı süt
Yarım su bardağı sıvıyağ
1,5 su bardağı un
1 su bardağı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Yarım su bardağı ceviz
ve damla çikolata

Yapılışı: edin.Toz malzemeleri ayrı bir kapta karıştırıp yumurtaya ekleyin ve ceviz Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpın.sütü, sıvıyağı ekleyip çırpmaya devam damla çikolata ekleyip tahta kaşıkla karıştırın. Ceviz ve damla çikolata serpip 170'c ısıtılmış edin üzerine biraz ödeme kalıplarına Yağlanmış kek fırında 20-25 dk. pişirin.

Vişneli Muffin

Buaralar bir kek takıntısı oldu bende arkadaşlar hiç SORMAYIN.
Yatıp kalkıp kek yapıyorum aslında kızlarımda ÇOK SEVİYOR
onun için aşırı yapmaya başladım biraz abartım ama elden bişi
gelmiyor ne olur biri beni tutsunnnnnnnnnnnn ....

Malzemeler: 2 yumurta
1,5 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 çay bardağından bir parmak eksik sıvıyağ
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
2 su bardağı un
1 su bardağı vişne
2 yemek kaşığı çikolata parçası

Yapılışı: Yumurta ve şeker iyice çırpılır.Süt, sıvıyağ eklenip çırpılmaya devam edilir.Toz malzemleri ayrı bir yerde karıştırıp yumurtaya ekleyip şöyle bir çırpın Son olarak vişne ve çikolatayı ekleyip tahta kaşıkla karıştırın yağlanmış kek kalıbına veya küçük kek kağıdı serilmiş kalıplara kaşıkla edin.170 ödeme 'C ısıtılmış fırında 20-25 dk. pişirin.Ilıdıktan sonra pudra şekeri serpip Vişne taneleri ile süsleyin.

12 Kasım 2009 Perşembe

Doğaçlama Pastam

Iki gündür kıymetlim yine makarna ya rulo olmadı birinde yağlı kağıda yapıştı çıkarayım derken parçalandı tabi sonunda onları bir değerlendirmeyi tercih ettim bugün neyse Muzlu rulo pastadan vazgeçtim kekleride atmadım bir türlü yuvarlanmadı heralde tersimden kalktım ikincide KEKİM pandispanya bir türlü diye tuturdu hadi bugün yapayım dedim.Bugünde aksilik kısmını kullandım bir kısmını sonra deðerlendirmek üzere difrize attım.İşte ortaya çıktı ama bu minik cadım yine mutlu olmadı nasıl bişi istiyor anlamadımki makarna diyor yapıyorum bu değil diyor elbet buluruz nasıl bişi İSTEDİĞİNİ ve ben hemen tarifi yazayım en iyisi tadıda nefisti.


1 pandispanya
Muhallebisi:
7-8 yemek kaşığı toz şeker
6 yemek kaşığı mısır nişastası
2 yemek kaşığı un
5,5 su bardağı süt pişirilir portakal kabuğu rendesi
atılıp Ocaktan alınır üzerine eritilmiş 70 gr teremyağ
6 yemek kaşığı hindistan cevizi eklenip mixserle iyice çırpılır ve

Sos için: 2 silme y.k nişasta
3 y.k kakao, 4-5 y.k toz şeker
1 su bardağından az fazla su pişirilip soğutulur.

Yapılışı: Pandispanya rondodan geçirilir sonra derin bir kaba streç
Film açılır çekilmiş kekten biraz serpilir biraz muhallebi dökülür
Tekrar bolca kek serpilir üç kat olana dek aynı işlem yapılır En üste
muhallebi kalacak şekilde yapılır dışta kalan streç film üzerine
kapatılıp elle iyice bastıtılır.Önce buzlukta 1 saat kadar bekletilir
sonra buzdolabının alt rafında 4-5 saat bekletilir.Servis edilmeden
önce servis tabağına alınıp üzerine sos dökülür ve hindistan cevizi
ile süslenir.

Etli Pilav

Malzemeler: 250 gr kuzu kuşbaşı
1 adet havuç
1 adet soğan
2 su bardağı pirinç
Yarım demet dereotu
3,5 su bardağı sıcak su
Tuz, Zeytinyağı

Yapılışı: Tavaya zeytinyağı alınıp kızdırılır etler kızgın yaga atılıp kavrulur.Ardından soğan ve tuz atılıp pembeleştirilir ve rendelenmiş havuç atılıp havuçlar suyunu çekene kadar kavrulur ve pilav tenceresine aktarılır sıcak suda bekletilmiş pirinçler ilave edilip pirinçler tane tane olna dek kavrulur. 3,5 bardak sıcak su eklenip kısık ateşte pişmeye bırakılır.Piştikten sonra ince doğranmış dereotu ilave edilip tencerenin ağzına karıştırılmaz geniş bir peçete konup demlenmeye bırakılır.Servis edileceği zaman iyice harmanlanıp sıcak servis edilir.

Afiyet olsun ............

11 Kasım 2009 Çarşamba

Vişneli Cheesecake



Kek için: 2 adet yumurta
2 kahve fincanı toz şeker
2 kahve fincanı un
2 yemek kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
1 kahve fincanı süt
Keki ıslatmak için:
1 su bardağı ılık su
2 yemek kaşığı kakao
1 yemek kaşığı toz şeker

Krema: 1 paket krem şanti
1 yemek kaşığı şeker
1,5 su bardağı süt
1 Paket Labne Peyniri
1 paket vişne jölesi

Üzerine: 1 paket vişne jölesi
1 su bardağına yakın vişne

Yapılışı: Öncelikle krema için 1 paket vişne jölesi üzerindeki tarife
göre hazırlanıp soğutulur.Buarada 1 paket krem şanti 2 bardak süt ve
şeker ile iyice çırpılır Labne peyniri eklenip çırpılmaya devam edilir.
Soğuyan Vişne jölesi krem Şantiye katılıp buzdolabında hafif donmaya
bırakılır ve kek hazırlanır.Kek için önce yumurta ve şeker iyice çırpılır
elenmiş un, kakao, kabartma tozu sütü ilave edip şöyle bir çırpın yağlanmış Kelepçeli kek kalıbına döküp 170'c 25-30 dk pişirin.Kek pişerken ılık suyu, kakaoyu ve şekeri karıştırın fırından çıkardığınız keki servis tabağına aldıktan sonra bu karışımla ıslatın.Kalıbın kelepçesini kekin etrafına geri takın dolapta hafif Donmuş olan kremayı üzerine dökün buzlukta 1-2 saat bekletin sonra buzdolabının alt kısmına alın 1 paket vişne jölesini hazırlayıp vişneleri içine atın iyice soguduktan sonra cheesecakenin üzerine döküp buzdolabında bekletin Servis yapmadan önce kenarındaki kelepçeyi çıkarıp dilimleyin.
(En ez 1 gün dolapta beklemesi lazım)

Afiyet olsun ...........

7 Kasım 2009 Cumartesi

47.P.D.Ç.E ve Tahinli Kurabiye

Bu tarifi 47.P: D: C: E ferahinmutfagi.comFerah arkadaşımıza
gönderiyorum.Bol katılımlı bir etkinlik OLMASINI diliyorum.
Malzemeler: 1 su bardağı tahin
1 su bardağı şeker
2,5 -3 su bardağı un
200 gr teremyağ
1 paket vanilya
1 yumurta Sarısı içine Akı yüzüne
iri çekilmiş ceviz
1 paket kabartma tozu

Yapılışı: Un hariç bütün malzemeler macun gibi olana dek karıştırılır.Un ilave edilip iyice yoğrulur (ben 2,5 su bardağından az fazla un kullandım) MERDANE ile 1 cm kalınlığında açılıp kalıpla yada dar ağızlı bir bardak ile kesilip önce yumurta Akina sonra cevize bulanıp tepsiye dizilir 170'c ısıtılmış fırında yaklaşık 30 dk.pişirilir.

DOMUZ GRİBİ AŞISI MUHAKKAK OKUYUN LÜTFEN....

aysed.blogspot.comAlıntıdır ...
Biz bu aşıyı yaptıralımmı yaptırmayalımmı?

Bu yazıyı İSTEYEN Herkez BLOĞUNDA YAYINLAYABİLİR NE KADAR YAYINLANIRSA NE KADAR KİŞİ GÖRÜRSE O KADAR İYİ

alıntıdır

Siz ne dersiniz?

Aşısı GERÇEĞİ

BUGÜN BİR İYİLİK DAHA YAPIN ARKADASLARINIZLA PAYLAŞIN OLUR MU?

DOMUZ gribi aşısı GERÇEĞİ

Şimdiye kadar üç firma üretim yapmış:

GlaxoSmithKilne firmasının Pandemrix, adlı aşısı.

Baxter International 'ın H1N1aşısı.

Her ikisininde henüz Lisansı yok. Avrupa ilaçlar kuruluşu tarafından onaylanmamış.

Novartis tarafından üretilen Influenza A (H1N1) 2009 Monovalent.

Amerikan'nın bazı eyaletlerinde zorunlu aşılamaya karşı tepkiler artıyor. Aşılardan ölümler meydana gelmekte. Ingiltere ülkesinde kesinlikle böyle bir uygulama yapmayacağını söylüyor. Diğer ülkelerdede durum farklı değil.

Bu aşılar yapıldığı takdirde:

-Guillain-Barre sendromu

-Vaskülit

-Felç

-Anafilaktik şok

-ve ölüme neden olabileceği duyuruluyor.

Ayrıca Novartis firmasının geliştirdiği ilacın yan etkilerini Novartisin kendi laboratuvar sonuçlarından okuyabilirsiniz.

ŞİMDİ OLAYI İSTERSENİZ ENGLISH konuşalım

1-DOMUZ gribi AŞISINDA DOMUZ KANI VAR ..

2-BU AŞININ İÇİNDE Kısırlık yaratan YAN ETKİ VAR.

3-BU AŞININ İÇİNDE İNSANIN GENETİK yapisini BOZAN MADDELER VAR.

4-BU AŞININ İÇİNDE DÜNYADA BİR NUMARALI KANSOROJEN MADDE ÖZELLİĞİ Taşıyan Formaldehit BULUNUYOR.YANİ Yasaklı OLAN AMERİKA Avrupada Yasaklı OLAN BİR MADDE .. (Amerikada AŞIYI Ü. VURULAN VATANDAŞ Devlete DAVA açmış)

ŞİMDİ İŞİN Sosyolojik BOYUTU

1-Almanyada HÜKÜMET YETKİLİLERİ BÜROKRASİ KESİMİ CİVASIZ AŞIYI KULLANIRKEN, HALKA CİVALI AŞI KULLANACAKLAR Bu haber Almanyada DUYULUNCA HALK AYAKLANDI-ÜLKEMİZE GELEN İLK PARTİ Asi (500 000 ASI) CİVALI HABERİNİZ VARMI.

2-Kuş Gribi Hastalığının İlacı OLAN TAMİFULU İLACININ FİRMA SAHİBİ Donald Rumsfeld (Amerika'nın 3. Etkili adamı) idi ve 2 milyar dolar kazandı. ŞİMDİ BU Hastalığın İlacı OLAN Firmaların HEPSİNİN YAHUDİ Firması Oldugunu BILIYORMUSUNUZ ..

3-TÜRKİYE DE Ciddi OLMAMASINA Rağmen SÖZDE BİR KAÇ Ilde ESKİLERİN AJAN LAWRENCE LERI GİBİ ÜLKEMİZE SOKULAN SÖZDE SANAL Hastalık İLE HALKI KANDIRAN BU ÜLKE Yöneticileri, Haberlerde YAPILAN DOMUZ gribi HABERLERİ İLE HALKI Psikolojik OLARAK BASKI ALTINA Alıp KENDİLERİNCE ALINACAK 43 MİLYON AŞININYANİ 1 MILYAR AŞININ BAHANESİNİ DOLARLIK OLUŞTURDUKLARINI BILIYORMUSUNUZ.

4-HİÇBİR ülkede, HATTA ÖLÜMLERİN yaşandığı ülkelerde BİLE halinde ÜLKE BU KADAR AŞI TALEBİ OLMAZKEN NEDEN TÜRKİYE KOBAY ÜLKE OLARAK DENENİYOR ..

Domuz gribi aşısını ilk kullanacak olan ülke türkiye yani Kobay

5-DOMUZ gribi hastalığının KENDİ KENDİNE oluþabilecek BİR EVRESİ OLMAYAN Hastalık Oldugunu BILIYORMUSUNUZ. YANİ ÖZEL LABARATUARDA ÖZEL Hazırlanması gereken bir Hastalık Oldugunu BILIYORMUSUNUZ.

yaşındaki virüs uzmanı Adrian Gibbs, `Yaptığım incelemede Virüsün bu

bir laboratuardan çıkmış olma olasılığını çok yüksek olarak buldum `

dedi "

ŞİMDİ ASIL DÜŞÜNÜLMESİ GEREKEN ŞEY

1-İSRAİLİN TEVRATTA Armegeddon yapacak SAVAŞI VE SADECE 144,000 KİŞİ KALACAK DİYOR. BU SAVAŞ İlla SİLAHLA OLACAK BİR SAVAŞ olmadıgını DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE. Bu Bu SALGIN Hastalıkların HEPSİ Labaratuar DA hazırlanan Hastalık Oldugunu DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE VE İLAÇ FİRMALARININ HEPSİNİN YAHUDİ KURULUŞ Oldugunu DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE, SİZCE SONUÇ NE Çıkıyor ...

2-hacca GİDECEKLERE BU AŞI VURULACAK MIS ... ŞİMDİ HACI ADAYLARINA DİYANETE SORUYORUZ. HARAMLA TEDAVİ olunmaz HADİSİ Şerifi varken, VE DOMUZ gribi AŞISININ İÇİNDE DOMUZ KANI varken, BÜ AŞIYI ALAN HACI ADAYLARININ HACCININ KABULÜNÜ VE SAĞLIĞINI NASIL hiçe ATILABİLİR.

BU ARAŞTIRMA YAZISINI MUTLAKA OKUYUN ...

Yakın bir zamana kadar, DNA, içine girilmez bir alandı. Ama bugün Çok net biliyoruz ki, genetik sarmallar rahat açılabiliyor ve istenildiği gibi kromozom dizilişine Eklemeler, çıkarmalar yapılabiliyor

Genetik yapısıyla Oynanmış gıdalar, doğrudan genetik yapıyla ilintilenen aşılar, Tıpkı bilgisayarımıza şu veya bu şekilde giren virüs programları gibi, kendini sistemle entegre eden programlarla pekala insan genini değiştirebiliyor, yapisini bozabiliyor, hatta yavaş yavaş ölümüne yol açabiliyor
Dolayısıyla, bugün pratikte yapılmasa da, kanatlı atların, insan formunda hayvanların, domuzlaştırılmış varlıkların, yarı maymun yarı insan yaratıkların ortaya çıkması an meselesidir Çünkü bunun mümkün olabileceği artık biliniyor. Yapılmıyorsa sebebi; İsrail'deki din adamlarının gücü, Hıristiyan ruhanilerinin ahlaki istinat duvarlarıdır

Yakında, insan beden malzemelerinin üretildiği laboratuarlardan söz edilirse şaşmayın. Bunların dini ve hukuki boyutları yıllardır tartışılıyor. Hızla o yöne doğru gidiyoruz Bunun için şeytan da elinden gelini yapıyor. Dünyadaki sürgün hayatı bir an önce bitsin diye, saklı ve gizli telkinlerle insanlığı yıkıma sürüklüyor. Siyasi tabirle insanları kışkırtarak, "tanrıyı kıyamete zorluyor"

Işte domuzlaştırma operasyonu da bu çalışmalardaki son merhaledir Bu kadar açıklamanın hülasasına gelince

Biliyorsunuz son olarak domuz Gribi diye bir hastalık gündemde. Ve tabii aşısı da Dünyada haysiyet sahibi bilim adamlarından asiya ciddi tepkiler var. 'Bu aşı, bir hastalığı yok etmek için üretilmedi, aksine insanlığa yeni bir hastalık taşımak için üretildi. "Diyorlar.

Hayır, sizi temin ederim bu aşı sadece hastalık getirmiyor, transgenetik 'Terminator genler' de içeriyor. Insan tabiatını yavaş yavaş meshedecek ve onu başka bir varlığa dönüştürecek genler

Beni şaşırtan ve Kahreden ise, Türkiye'nin, Sağlık bakanımızın bu eliyle Belaya sürüklenmesidir. Bu belayı insanlığın başına biz sarmışız gibi, aşı uygulamasında pilot bölge yapıldık. Efendim bilmem kaç milyon insan risk altındaymış da aşı yapılmazsa bilmem kaç bin insan ölecekmiş de insaf, insaf be. Allahtan korkun. Bu işlere hangi mantık ve vicdan ile bakıyorsunuz?
Yani bakanın dürüstlüğüne inanmasam diyeceğim ki, birilerinin zenginleştirilmesi için Türk milleti Kobay yapılıyor İktidarın en başarılı olduğuna Bakanı ile veda etti İnandığım Recep Akdağ nasıl bu yalana inandırıldı
anlayamıyorum. Pekala harhangi bir kavrama gibi savuşturulacak bir hastalığı bu kadar büyük bir panikle Lanse etmesi hakikaten akıllarda soru yaratıyor

Bu nasıl bir panik böyle? Yoksa birileri bu ülkeye girip Virüsü serpti de bizim haberimiz mi yok.

Ben açık söylüyorum, bu kadar açık ikaz ve Uyarılara rağmen aşı dayatılacak olursa bu millete ihanet edilmiş olur! Florası, genetiği Temiz, hala insan varlıkların yaşadığı Anadolu'ya işgalden beter bir darbe indirir. Düşünün bu toprakları, tohumları, damızlıkları. Tahıl öldü, çeltik öldü, Meyve öldü hayvan öldü. Arı bal öldü öldü. Kavun karpuz öldü öldü buğday öldü

Bir zamanlar da Nüfus Planlaması adı altında bu milleti kısırlaştıracak aşılar yaptılar. Ve bugün ki biliyoruz,

Yılda yüzde 27 oranında artmış durumda tarihinde Türkiye'de Kısırlık ... oğlu

Ben bu konuda yazacak belki de oğlu insanım. Lütfen Hamiyet sahipleri ortaya çıksınlar ve şu meseleyi millete izah etsinler. Özellikle aşılarla, genlerin nasıl tahrip edilebileceği konusunda insanları aydınlatsınlar. Çoğu Siyonist baronlara ait olan ilaç fabrikalarını zengin edeceğiz diye, milletin kanıyla geniyle oynatmayalım!

SEN - SEVDİKLERİN - Ülken - İNSANLIK YOK ediliyor UYANIN ARTIK .. BU İSRAİLİN EN BÜYÜK hedefi .. bozulmuş TEVRATTA OLE YAZIYOR ÇÜNKÜ ...

BU adamların İNANCI, BU DA İSRAİLİN EN BÜYÜK Imani, UYANIN ARTIK ..

6 Kasım 2009 Cuma

Pratik Kol Böreği

Malzemeler: 6 yufka
Yarım kg ispanak
1 çay bardağı zeytinyağı
2 adet soğan
200 gr lor peyniri
tuz, karabiber, pulbiber
1 yumurta Sarısı
çörek otu

Yapılışı: Zeytinyağının yarısı Tavaya alınıp doğranmış soğanları pembeleşene kadar kavurun baharat ve Tuzunu atýp ıspanakları ilave edin ıspanaklar suyunu çekene kadar kavrulur altı kapatılıp lor eklenir.
Bir adet yufkayı düz bir zemine açın kalan zeytinyağı ile yağlayıp ikinci yufkayı üzerine kapatın ve dörde bölün her bir parçaya Harç koyup ister sigara böreği gibi sarin ister yuvarlak bir borcama daire olacak şekilde dizin.Yufkalar bitene kadar aynı işlemi yapın yağlanmış borcama dizin üzerine yumurta Sarısı arzuya göre çörek otu 1 buzdolabında dinlendirin daha sonra 180'c ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin.Sıcak olarak servis edin saat serpin.

5 Kasım 2009 Perşembe

LÜTFEN DİKKAT..............!


Bu haberi fatmannevi-fatma.blogspot.comFatma arkadaşımın
blogunda gördüm ve paylaşma gereği duydum.Bir polis Eşi olarak
toplumumuzda neler oluyor birebir içinde olunca insan gerçekten
korkuyor ve bende şok oldum bakim bu duygusuz Kansız insanlar
daha neler yapacak ve hemen çocuklarımın fotolarını tüm sitelerden
kaldırdım.

Aileler dikkat! Paylaşım sitesi sapık dolu haberi

Ankara Barosu Uzmanları uyarıyor: Çocuklarınızın fotoğraflarını Sosyal Paylaşım Sitelerine göndermeyin. Sapıklar Bunları photoshop yoluyla pornografik görüntüye çeviriyor.

Sosyal paylaşım sitelerindeki tehlike, bir raporla gözler önüne serildi.

Avukat Şahin Antakyalıoğlu'nun hazırladığı raporda, Facebook ve benzeri Sitelerin çocuklar için büyük tehlike oluşturduğu belirtildi. Çocuklarının fotoğraflarını bu tür sitelere koyan Ailelerin, tehlikeye davetiye çıkardığı kaydedildi. Raporda, "Çocuk istismarcıları, gerçek fotoğraflardan çocukların porno görüntülerini elde ediyor.

Böylelikle, sitelere masum duygularla konulan çocuk fotoğrafları, sapıklar için bulunmaz fırsatlar oluşturuyor "denildi.

Kolay Gözleme

Yemek yedirmekte zorlandığım kızlarıma sabah sabah değişiklik olsun diye gözleme yapayım dedim.Ah ne yaparsam yapayım olmuyor bir türlü. Bide yapıyorum iştahla yeseler kendimi paralıyorum artık hele en minik yaramazım diş çıkarma dönemi hepten gitti çocukta iştah yemek yemeyen çocuğa bakmak kadar zor bişi yok heralde sürekli değişik yemekler sunmak gerekiyorki dikkatlerini çeksin.Gözleme çok nadir yapıyorum özledilermi yiyiyorlar çünkü.Buğün bu vardı yarına allah kerim.

Malzemeler: 2 adet yufka
1 kase rendelenmiş kaşar
1 kase rendelenmiş Sosis
Arzuya göre çok az pulbiber

Yapılışı: Yufkanın her bir tanesi dörde bölünür.Arasına Harç konup
kenarlar su ile ıslatılarak kapatılır.Teflon Tavaya çok az zeytinyağı
damlatılarak Onlu arkalı pişirilir.Yada yağsız tavada pişirilip üzerine
tereyağı sürülür tercihe bağlı, sıcak olarak servis edilir.
Isteyenler peynirli Harç veya Patatesli Harç ile yapabilir.

Afiyet olsun.

1 Kasım 2009 Pazar

Fırında Dana Biftek

Malzemeler: Yarım kğ dana biftek
350 grlık GARNİTÜR
tuz, kekik, karabiber
1 adet patates
kızarmak için Zeytinyağı
ALEMİNYUM folyo, yağlı kağıt

Yapılışı: Zeytinyağı Tavaya konur önce dilimlenip tuzlanmış
patatesler ardından tuzlanmış biftek hafif kızartılıp tabağa
alınır.Folyo fırın tepsisine açılır üzerine yağlı kağıt serilir.
Önce GARNİTÜR yayılır üzerine patatesler dizilir En üste etler
dizilip karabiber ve kekik serpilir tabakta kalan etsuyuna çok
az tuz konup etlerin üzerine dökülür yağlı kağıt kapatılır oğlu
olarak folyo sıkıca kapatılıp 190 'C ısıtılmış fırında yaklaşık
30 dk.pişirilir.Sıcak olarak pilav ile servis edilir.

Afiyet olsun ........
Related Posts with Thumbnails
 
BLOG designed by